П`ятниця, 26.04.2024, 06:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 6 » Звіт про проведені заходи до Року англійської мови в загальноосвітній школі I-III ст. смт.Торчин
14:56
Звіт про проведені заходи до Року англійської мови в загальноосвітній школі I-III ст. смт.Торчин

Звіт

про проведені заходи до Року англійської мови в загальноосвітній школі I-III ст. смт.Торчин

 

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

 

З 03.10.16 по 07.10.16 у нашій школі було проведено тиждень англійської мови.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

У понеділок 03.10.16  відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень. Також учні старших класів виступили з повідомленням про «Важливість вивчення іноземної мови в сучасному світі». 

Також проводилася виставка проектних робіт учнів 5-11 класів. Було визначено кращі роботи, які нагородили призами. Учні щиро раділи маленьким перемогам.

Учні 5-9 класів створили колаж “English is my life” та розповіли коротенькими повідомленнями про роль англійської мови у їхньому житті.

У вівторок 04.10.16  для учнів 7-8 класів було проведено урок-гру у формі брейн-рингу. Дві команди давали відповіді на запитання, що стосувалися подій і фактів англійської культури, мистецтва, спорту, кінематографу, музики. Найактивніші знавці англійської мови отримали заохочувальні призи.

А учні 7-9 класів в цей день розучували пісню Kesha “Tik Tok” з метою розширювати словниковий запас, вдосконалювати навички іншомовної вимови, виховувати інтерес до традицій інших країн та естетичний смак.

У середу 05.10.16 серед учнів 5-6 класів відбулося інтелект шоу «Цікава англійська». Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні з задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, память та увагу.

Крім того, учні навчилися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. Мета заходу була максимально досягнута.

У четвер 06.10.16  з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвався мультфільм “Frozen” мовою оригіналу та учні 6-8 класів виконали завдання різного рівня складності на перевірку розуміння змісту переглянутого відео.

У п’ятницю  07.10.16 усі охочі могли завітати на музичне шоу і заспівати свої улюблені пісні англійською мовою. Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні та класи.

Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами. Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять. Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

 

 

Переглядів: 598 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar