П`ятниця, 26.04.2024, 05:23
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 15 » Учитель - це поклик душі!
15:11
Учитель - це поклик душі!

Навчальний рік вже майже добіг кінця, і в Торчинській школі урочисто відзначили перший випуск Школи молодого педагога! Молоді вчителі, які перебували членами ШМП напротязі трьох років знову відчули себе випускниками.

14 травня на базі школи проводилась інтелектуально-розважальна конкурсна програма «Учитель - це поклик душі!». П’яте засідання ШМП відбулось за участі дирекції школи, керівників шкільних методоб’єднань, вчителів-наставників та молодих педагогів.

Із вступною промовою до присутніх звернулась керівник ШМП та організатор свята Марчук О.С. Вона представила виданий членами ШМП методичний кейс, в якому навіть досвідчені вчителі зможуть знайти для себе найнеобхідніше. Молоді вчителі ділились набутими педагогічними досягненнями. Вони продемонстрували свої надбання: папки самоосвіти, роздаткові матеріали, роботу з обдарованими та здібними учнями школи, сертифікати, грамоти, а також презентації власного досвіду.

Але випускників чекало ще одне випробування – екзамен. Так, вони складали справжній іспит з основ педагогіки та пропонували шляхи вирішення проблемних ситуацій у класі.

Свято виявилось насиченим. Молоді випускники Панасюк К.П., Новосад Н.В., Венгер Р. М., та Шульгач А. успішно пройшли випробування і були нагороджені невеличкими призами та жартівливими медалями.

Із щирими побажаннями до випускників звернулись і наставники, які опікували своїх вихованців у ШМП протягом трьох років. Директор школи Ворошик О.Р., заступники директора Сергіюк Л. Г., Барда Л. Г., та керівник ШМП Марчук О.С. привітали молодий педагогічний колектив, та побажали успіхів у вже самостійному професійному становленні.

Фоторепортаж:

























Переглядів: 652 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar