Субота, 27.04.2024, 06:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Повертайтесь живими, - записка маленького волинянина «кіборгам»
16:15
Повертайтесь живими, - записка маленького волинянина «кіборгам»

Важливо, що немає байдужих. Головне, що ми вміємо молитися за чужих синів, хоча, напевне, чужих сьогодні уже й немає. Добре, що вміємо підтримати. Тішить, що, окрім тих справжніх чоловіків, які боронять нас з вами на невизнаній війні, є зовсім юні, але уже не по роках свідомі волиняни-українці.

«Повертайтесь живими. Передав усе, що міг», - таку записку і «броньований» автомобіль отримали бійці Українського Добровольчого Корпусу від 5-річного Богдана Щербика з Торчина.

«Волинські «кіборги» жартували, що саме такі автівки їм найбільше потрібні», - розповідає волонтер Василь Пристайчук.

Днями бійці ДУКу завітали в гості до школярів Торчинської середньоосвітньої школи, аби подякувати їм за зібрану допомогу. Зі слів Василя Пристайчука, їхня школа неодноразово допомагала бійцям. Збирали теплі речі, продукти, діти передавали малюнки, побажання, обереги.

Діти зустріли волинських «кіборгів» з хлібом і сіллю, привітали музичними виступами, заспівали разом з бійцями Гімн України і виконали кілька козацьких пісень.

Такий теплий прийом не міг не зворушити навіть мужній і сильних чоловіків.

Троє бійців ДУКу з позивними Караван, Піка, Молдаван були приємно здивовані, як їх зустріли учні Торчинської школи. Школярі більше двох годин не відпускали «кіборгів»: ті роздавали автографи та фотографувалися з дітьми.

Окрім того, розповідає Василь Пристайчук, що уже існує традиція лишати на військовому автомобілі бійців, які приїздять в школу, побажання. «Напівброньований Мерседес Віто зі слідами від куль діти розписали побажаннями, словами «Слава Україні», «ми вас любимо», «Повертайтесь живими», - каже волонтер.

Фоторепортаж:

















За матеріалами сайту volynnews.com

Переглядів: 662 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar