П`ятниця, 26.04.2024, 18:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 15 » Команда Луцького району – третій призер «Турніру юних фізиків»
10:50
Команда Луцького району – третій призер «Турніру юних фізиків»

Наприкінці жовтня відбувся обласний «Турнір юних фізиків», участь у якому брав учень 10 класу нашої школи – Денис Королюк. Разом з Денисом у команді були школярі зі шкіл сіл Забороль, Піддубці, Боголюби і Гіркої Полонки. Змагання відбувалось серед п’ятнадцяти команд області у лабораторному корпусі СНУ ім. Лесі Українки. Суддями турніру виступили викладачі фізичного факультету, а також вчителі фізики.

У першому раунді команда Луцького району змагалася з представниками Горохівського району і з командою ліцею міста Нововолинськ. Денисові випало виступати у ролі рецензента до задачі 12 «Плоска само збірка». У підсумку наша команда впевнено виграла гру і пробилась до вирішального раунду.

У фіналі змагалось аж 5 команд. Суперниками команди Луцького району були представники команд Ратнівського, Любомильського і Рожищенського районів, а також багаторазовий чемпіон змагань – команда «Оріон» (Ківерці). Через велику кількість команд, гра тривала майже дві голини. Було проведено п’ять раундів, у кожному з яких по дві команди почергово були у ролі спостерігачів.

Уже у першому раунді Денисові випало бути доповідачем до задачі №1 «Придумай сам». Наш десятикласник впорався зі своїм завданням, а інші члени команди вдало підтримали його почин у наступних раундах. У підсумку команда Луцького району посіла третє місце, лише одним очком поступившись збірній Любомильського району. Переможцем змагань став «Оріон».

Третє місце для нашої команди - значний успіх. Такого результату збірна Луцького району досягла лише вдруге з часу виступів у змаганнях. Приємно згадати, що і у тій команді також був представник школи смт. Торчин - Юрій Литвин.

Переглядів: 537 | Додав: Awreliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar