Субота, 20.04.2024, 00:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 16 » Звіт про проведення тижня математики
09:55
Звіт про проведення тижня математики

З 30. 01 по 03.02. 2017 р. в нашій школі проходив математичний тиждень. Протягом нього для учнів  початкових класів було проведено багато цікавих і змістовних заходів. Перший день запросив учнів на організаційний збір з нагоди відкриття математичного тижня. Цього ж дня відбулися інформаційні хвилинки «Чому потрібно вивчати математику», Експрес – опитування «Математика – це…»та для учнів 4-х класів сплановано роботу над проектом «Історія виникнення чисел».

У другий день на учнів чекав цікавий перегляд відеофільму «Математичні фокуси», учні повторювали під веселу музику табличку множення та працювали над оформленням газети «Країна Математика». В середу було проведено шкільну олімпіаду з математики та для її учасників учні 3 – Б класу підготували та провели тематичну лінійку «Математика – наша вірна помічниця». В четвер учні з великим задоволенням приймали участь в іграх та виконували різноманітні творчі завдання. Діти відгадували загадки, розгадували ребуси. Вчителі початкових класів заохочували своїх учнів в конкурсі «Геометричний калейдоскоп».

Кульмінацією тижня був виховний захід «Про математику ліричними рядками». Школярі подивилися математично-літературно-музичну  програму, яку підготували для них учні початкових класів. З глибини віків учні 4 – х класів донесли нам інформацію про історію виникнення чисел. Також на заході учні мали змогу позмагатися у вікторинах, конкурсах, жартах та дотепних розіграшах в найнесподіваніших математичних ситуаціях.

Взявши участь у проектах тижня, учні переконалися в силі, красі, чарівності та різнобічності прекрасної науки – математики!

Фотозвіт:

Переглядів: 879 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar