П`ятниця, 29.03.2024, 04:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Зі святом Вас, шановні вчителі!
20:55
Зі святом Вас, шановні вчителі!

Вчительська доля… така велична і скромна, така талановита і проста, така вимоглива і добра… Щороку у першу неділю жовтня в понад ста країнах відзначається День вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день (World Teaches 'Day). Це професійне свято всіх працівників сфери освіти - день, в який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

В народі вже так заведено, що кожне свято має свою магію. Напевно, кожен вчитель прокинувшись у цей день, це відчуває. Квіти і привітання лунають від батьків і учнів, попереду короткий день і подарунки від учнів – святковий концерт, привітальні листівки.

У нашій школі День вчителя пройшов грандіозно. Спершу директор школи Ворошик Ольга Ростиславівна привітала усіх зі святом і представила молодих спеціалістів, які поповнили колектив ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Торчин: Маньчук І., Ванічек І., Перевозняк Н.

Далі був концерт, який приготували учні 1-11 класів під керівництвом педагога-організатора Гордійчук Ірини Миколаївни, подарував вчителям гарний настрій. Все було продумано до деталей. Свято дивувало яскравими сценками, піснями й танцями. Номери були яскраві, дотепні, гарно виконані. До нас у школу завітала сама Катерина Осадча із своєю програмою «Світське життя».

До привітань долучилася й танцювальна група під керівництвом Сахарук Надії Степанівни.

А скільки усмішок було того дня! Кожен учень вклав частинку себе, щоб подарувати гарний і світлий день, залишити його у пам`яті вчителів надовго.

Фоторепортаж:









Переглядів: 479 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar