Субота, 20.04.2024, 13:28
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 23 » Засідання ШМО вчителів природничо-математичних дисциплін
10:52
Засідання ШМО вчителів природничо-математичних дисциплін

З метою максимальної активізації співпраці учнів і педагогів , створення атмосфери доброзичливості на уроках, надання кожному учневі можливості проявити своє «Я», відчути власну значущість в лютому у нашій школі було проведене засідання ШМО вчителів природничо-математичних дисциплін у формі взаємовідвідування уроків у 5-их класах.

На уроці природознавства (тема “Вода на Землі. Властивості та колообіг води“) і математики (“Правильні і неправильні дроби. Порівняння дробів“ ) у 5А класі вчителі Римарчук Емілія Леонтіївна і Нікітюк Тетяна Анатоліївна продемонстрували використання різноманітних форм і методів навчальної діяльності, які направлені на створення оптимальних умов для виховання і творчого розвитку пізнавальної активності учнів підчас вивчення природничо-математичних дисциплін.

Ці заняття були проведені з метою обміну досвідом роботи, запровадження в практику нових педагогічних ідей і методичних знахідок, підвищення професійної майстерності кожного педагога, збагачення та розвитку творчого потенціалу, формування готовності до самоосвіти.

Фотозвіт:

Переглядів: 379 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar