Четвер, 18.04.2024, 18:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 6 » Тиждень читання
15:51
Тиждень читання

      З 13.02. по 17.02.2017р. у нашій школі проходив тиждень літературного читання у початкових класах. У понеділок  учнів запросили до буккросингу. ( “Буккроссинг” – процес, при якому люди обмінюються книгами, і тим самим пропагують культ читання.) Учні мали змогу взяти прочитати книжку, що їм сподобалась, принісши власну. Сподіваємось, що цей рух буде мати продовження.

      Ще одне нововведення мало місце під час тижня літературного читання – «Дошка творчості».

     На спеціальній дошці увазі дітей були представлені  певні завдання творчого характеру. Учні мали змогу скласти сенкани на тему «Шевченко», «Вірш», «Казка», «Зима», відчути себе поетами і дописати вірш про дружбу, проявити свої художні здібності і намалювати ілюстрації до казки «Колобок», згадати казку «Цап та Баран» і відновити порядок подій твору.

      Закінчився тиждень літературного читання виховним заходом, підготовленим учнями 2-В класу та їх класоводом Салієвою Л.С. «Виховуй у собі Людину!», присвяченому творчості видатного вчителя, українського письменника, публіциста Василя Сухомлинського. На ньому учні 1-2-их класів переглянули презентацію про життєвий шлях педагога, подивилися інсценізації оповідань Василя Сухомлинського: «Бо я – людина», «Найласкавіші руки», «Сива волосинка», «Скажи людині «Здрастуйте!». Участь взяли: Котлярчук Олександр, Шумерук Ілля, Нікітюк Назар, Миронюк Анастасія, Соколовська Тетяна, Соролка Катерина, Сас Софія, Бойчук Вячеслав. Прослухали казки «Як Білочка дятла врятувала», «Їжачок», «Соловей і Жук» у читанні Вадима Поліщука, Богдана Удодюка, Миронюк Анастасії. Сас Софія, Щербініна Ірина, Сорока Катерина продекламували вірші до казок письменника «Лялька з відбитою рукою», «Горобчик і вогонь», «Сьома дочка». Пригадали 10 правил «Не можна…» за Василем Сухомлинським.

Фотозвіт:

Переглядів: 430 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar