Субота, 20.04.2024, 05:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 29 » «Свято весни»
13:26
«Свято весни»

Школа - це дім, в якому вчать дітей цікаво, радісно і змістовно проживати кожен день, розкривати дитині її можливості; в якому дитина отримує якісну підготовку до початкового навчання.

 

Це - створення розвивального життєвого простору, сприятливого для гармонійного та різнобічного розвитку особистості дитини, закладання основ її компетентності, емоційної та розумової зрілості, зміцнення її психічного, фізичного та духовного здоров’я.

Вчителі груп підготовки дітей 5-річного віку до школи Члек О.В., Грицай М.В. організовують навчально-виховну роботу в цікавій формі: ігри-подорожі, ігри-вікторини, ігри-драматизації, широко використовуючи ігрові завдання. Залучають дітей до різноманітних видів діяльності (малювання, аплікація, ліплення, конструювання, вирізання, танцювання, виготовлення аплікацій, рольове перевтілення, співання). Застосовують індивідуальний підхід до кожної дитини.

У рамках програми «Співпраця ЗНЗ-ДНЗ «Сонечко» були проведені заняття з математики та інтегроване заняття «Свято весни», на яких були присутні працівники ДНЗ, вчителі школи.

Діти групи Грицай М.В. провели математичне заняття « В гостях у тітоньки Сови».

Вихованці групи Члек О.В. відзначили свято Весни, де мали можливість не тільки закликати весну, а й привітати найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь.

Переглядів: 491 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar