Субота, 20.04.2024, 10:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 10 » психолого-педагогічний семінар «Роль вчителя у самореалізації та самоствердженні сучасних учнів»
15:12
психолого-педагогічний семінар «Роль вчителя у самореалізації та самоствердженні сучасних учнів»

10.01.2018 р. пройшло 2 засідання психолого-педагогічного семінару «Роль вчителя у самореалізації та самоствердженні сучасних учнів». Учасники семінару після перегляду фільму «Професія-педагог», відповіли на 6 журналістських запитань: хто? що? де? коли? як? чому? Заступник директора з навчально-виховної роботи Сергіюк Л.Г. зосередила увагу на особистісному підході учителя до учня на уроці. Вправу «Спогад» педагоги виконали у групах. Працюючи в парах, вчителі переводили в модальність можливого при збереженні загального змісту висловлення «ти повинен…» (вправа «Модальність»). Створюючи асоціативний кущ «Комфорт», практичний психолог Генсіровська Н.В. з колегами зосередили увагу на елементах позитивної педагогіки, емоційному комфорті на уроці:.

Педагоги виробили правила створення психологічного, інтелектуального комфорту. Інсценізація методичної казки підвела до висновку:

«Є люди, подібні до золотої монети, чим довше працюють, тим дорожче ціняться»

Переглядів: 613 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar