П`ятниця, 19.04.2024, 17:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Проектні технології на уроках словесності
14:51
Проектні технології на уроках словесності

Проектні технології на уроках словесності

        1 грудня на базі загальноосвітньої школи смт. Торчин проведено міжшкільне методичне об’єднання вчителів української мови і літератури з теми «Проектні технології  на уроці як засіб організації самостійної роботи учнів». Учасники засідання мали змогу відвідати урок з української література в 9 класі «Великий українець усіх часів – Григорій Сковорода», який підготувала Федорчук Ольга Ростиславівна. Наступна форма роботи - тренінгове заняття «Навчання та виховання успіхом – запорука розвитку асертивної особистості дитини». В ході  якого вчителі-філологи познайомилися з основними психологічними термінами, стосовно визначеної теми, створили «Екран настрою», «Зірку очікувань зоряного неба», виконали вправи «Риболовля ідей», «Пересипанка». Результатом співпраці стало плодоносне дерево імпровізованих червоних яблук.  Свою ідею-мрію учасники тренінгу зігріли добротою серця, вдихнули тепло душі і відпустили увись для здійснення. 

У теоретичному блоці керівником МО Ліщинською Тамарою Михайлівною було представлено слайдову презентацію «Проектна діяльність на уроці як засіб організації самостійної роботи учня», в ході якої вчителі в черговий раз переконалися, що метод проектів орієнтований на творчу самореалізацію особистості учня.         

Завідувач методкабінету Врублевська Оксана Йосипівна проаналізувала результати ІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика. Присутні ознайомилися з новинами методичної літератури та фахових журналів (вчитель Філонюк О. М.). 
       Учасник обласного семінару вчителів української мови та літератури з проблеми «Особистісно орієнтоване навчання на уроках словесності» у м.Нововолинську Цибуліна Ольга Федорівна поділилась враженнями про відвіданий захід. 

Фотозвіт:

 

Переглядів: 420 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar