Четвер, 25.04.2024, 13:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 11 » По сходинках до «Олімпу»
12:46
По сходинках до «Олімпу»

6 травня 2016 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня смт. Торчин відбувся перший етап конкурсу-гри «Інтелектуальний олімп», який став у школі традиційним.

12 учнів 3-4 класів боролись за звання найрозумнішого. Ведучими на конкурсі були вчителі початкових класів: Зінчук М.С. та Музичук О.І. Оцінювало змагання журі у складі: директора школи Ворошик О.Р, заступника директора з навчальної роботи Сергіюк Л.Г. та заступника директора з виховної роботи Костюк Н.Г.

В ході змагання діти мали змогу продемонструвати свої знання та здібності з різних предметів. Звичайно, конкурс почався з представлення учасників. Кожна дитина коротко розповіла про себе. Учасниками були, як і дівчата, так і хлопці. Усі ці діти зовсім різні, та об’єднувало їх одне – розум, кмітливість та допитливість.

Гра складалась із чотирьох турів: «Ерудит-гейм», «3х3», «Бліц-опитування» та «Інтелектуальні сходинки». У ході гри кожний учасник демонстрував свої знання із різних галузей: математика, українська мова, література, казки, мультфільми, природознавство.

В четвертому турі гри серед трьох учасників було визначено найрозумнішого учня 3-4 класів школи. Ним став учень 4-Б класу Кревський Антон. ІІ місце посіла учениця 3-Б Класу Олексюк Анна, а третє - учень 4-А класу Рекус Богдан.

По завершенню гри директор школи Ворошик О.Р. подякувала всім учасникам за цікаву гру, призерів було нагороджено грамотами.

Музичук О.І.
вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІст. смт.Торчин

Фоторепортаж:




Переглядів: 576 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar