П`ятниця, 19.04.2024, 04:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 11 » Козацький гарт
14:38
Козацький гарт

До Дня козацтва та захисника України у ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин відбувся шкільний фестиваль « Нащадки козацької слави». Учасники змагань змагались у шести видах: човниковий біг, стрибок у довжину з місця, стрибки на скакалці протягом 30 с. (дівчата), перетягування канату (юнаки), історичній вікторині та естафеті. Переможець визначався за найменшою сумою місць.

У молодшій віковій групі 5 – 7 класів перемогу в загальнокомандному заліку здобули учні 7А класу з сумою 16.5 загальних місць. У складі переможців виступали Банада Владислав, Катеринчик Богдана, Ковальчук Соломія, Лисак Богдана, Лисак Назар, Остапук Артем, Панасюк Денис, Поліщук Анна. У боротьбі за друге місце однакову суму місць здобули учні 6Б та 7Б класу, проте за додатковими показниками 6Б таки посів друге місце. Третьою сходинкою на п’єдесталі задовільнився 7Б клас.

У старшій віковій групі впевнену перемогу здобули учні 10 класу. Честь класу захищали Александрук Тарас, Ванюк Вадим, Василюк Ірина, Гловацька Людмила, Кондратович Сергій, Нифодюк Богдана, Солодинська Вікторія, Шум Богдан. Друге місце посів 9А клас з сумою 19 місць. Трійку призерів замкнув 8А клас ( 21.5 сума місць).

Переглядів: 480 | Додав: Awreliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar