П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 26 » Фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»
11:29
Фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

В приміщені дитячо-юнацької спортивної школи Луцького району 25 березня 2018 року відбулися змагання серед спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сім’я». П’ять сімей представляли Боратинську ОТГ, одна сім’я з Городищенської ОТГ та ще по одній сім’ї з: с.Радомишль, с.Гірка Полонка, с.Піддубці і смт. Торчин.

     Змагання розпочалися з конкурсної програми. В особистому конкурсі «Найкраща дитина» 1 місце виборов Артем Андрійко з смт.Торчин, 2 місце посіла Аміна Довга з с.Рованці та 3 місце у Тимофія Лимара з с.Гірка Полонка. У конкурсі «Накращий тато» переміг Юрій Сазанський з с.Піддубці, друге місце зайняв Олександр Рихлюк з с.Боратин та третє місце у Віталія Онищука з с.Михлин Городищенської ОТГ. У конкурсі «Найкраща мама» 1 місце у Вікторії Повідзіон з с.Промінь, 2 місце зайняла Ірини Рихлюк з с.Боратин і 3 місце у Ольги Танцюри з с.Радомишль.

     В цікавій боротьбі проходили змагання серед сімей у командних естафетах. Сім’я Синьогубів з с.Баїв у складі: Максима, Валентини та Сергія показала найкращі результати у трьох естафетах та одне 2 місце і в підсумку стала переможцем змагань серед спортивних сімей. Друге місце зайняла сім’я Кантеруків з с.Баїв у складі: Соломії, Людмили, та Андрія. Бронзовим призером змагань стала сім’я  Лимарів з с.Гірка Полонка у складі: Володимира, Ірини та Тимофія.

     Переможці та призери змагань були нагородженні пам’ятними медалями та призами від організаторів змагань.

ФОТО
 

Переглядів: 427 | Додав: Awreliy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar