П`ятниця, 19.04.2024, 13:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 18 » Фестиваль української пісні "Мелодія родинних сердець"
11:52
Фестиваль української пісні "Мелодія родинних сердець"

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня селища Торчин продовжує традицію збирати творчі родини, яких об'єднує любов до мистецтва, бажання жити музикою, збагачуватися духовно та культурно розвиватися. Серед таких заходів – фестиваль української пісні "Мелодія родинних сердець", який в цьому році проводився 15 травня у місцевому Будинку культури.

Захід був присвячений Міжнародному Дню сім’ї. І не дарма, бо саме в родині людина робить свої перші кроки, звідси і виходить у широкий світ.

Участь у фестивалі мали змогу взяти всі бажаючі талановиті родини, які закохані у рідну українську пісню. До нього готувалися всією шкільною сім’єю.

Бажання продемонструвати свій талант виявили творчі родини учнів 1– 8 класів.

Розпочали свято ведучі, учні 8-Б класу, Ворошик Іван та Зінчук Людмила, які зустріли гостей за українським звичаєм з хлібом-сіллю. Вони розповіли, коли було запроваджено Міжнародний день сім’ї, наголосили на незвичайності цього дійства. Воно зіткане з добра і щирості, ніжності і зворушливості. Бо воно родинне, сімейне - разом з татами і мамами.

На цьогорічний фестиваль жителі селища приходили цілими родинами. І так само родинами брали участь у концертній програмі.

У залі лунали щирі слова та пісні про тата й маму, які повсякчас піклуються про дітей, віддаючи їм все найкраще, що вони мають, у виконанні родин Куляші, Карчмарчук, Кобиць, Скулінець, Ткачук, Кревських, Мелись,Матвійчук, Камельчук, Міхиринські, Гордійчук, Семчук, Соколовські, Парфенюк, Лігерко, Ворошик, Бродські, Стахнюк. А також слухачів милували чарівні пісні про родину, Україну та її символи у виступах родин Велічко, Мелись, Замелюк, Паламарчук, Ванюк, Соколовські.

У тісній співпраці батьків, вчителів і учнів виявилися незнані ще досі таланти, як серед батьків, так і серед дітей.

Родзинкою свята було представлення директором школи Ворошик Ольгою Ростиславівною емблеми фестивалю і вручення всім родинам-учасникам подяк з головою батьківського комітету школи Федько Тетяною Євгенівною.

Свято родини вдалося на славу. Фестиваль української пісні – це ще одна сходинка до родинного єднання.

Промінець добра і любові торкнувся кожного серця: і дорослих, і дітей. Після свята можна було почути схвальні відгуки мам та бабусь, а це –найвища оцінка.

Валентина Карпук
вчитель світової літератури
ЗОШ І-ІІІ ступеня смт. Торчин

Фоторепортаж:






































Переглядів: 581 | Додав: OlamoR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar