Четвер, 18.04.2024, 16:47
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 6 » декада початкових класів – дні Саморобкіна
14:29
декада початкових класів – дні Саморобкіна

  Кожна дитина неповторна й унікальна. Якщо створити умови для її розвитку, в дитині неодмінно відкриються здібності, закладені в ній природою.
                                                                                                                               В.Сухомлинський

    Заняття  мистецтвом збагачує учнів естетикою, несе їм радість і задоволення. Отож і намагаємося у школі виявити природні задатки, обдарування дитини, стимулювати творчу діяльність, поступово ускладнювати навики творчими  уміннями і навичками.

   З 29.01. по 02.02.2018р. у   нашій школі    проходила декада початкових класів – дні Саморобкіна . Учні всієї школи були ознайомлені з планом предметного тижня . Відбулося багато різноманітних  заходів і майстер-класів для учнів, вчителів та батьків школи.

          29 січня  учні  4-их  відвідали  місцевий музей, де ознайомилися з виставкою робіт декоративно-прикладного мистецтва.

       30 січня  учні малювали малюнки «Мій перший рушник»   у шкільній мистецькій  студії «Чарівний пензлик», де мали змогу продемонструвати свої здібності і  перетворити білий аркуш паперу на чарівний витвір мистецтва. Впродовж тижня діяла виставка цих малюнків.

31 січня для учнів початкової школи було запропоновано експозицію  «У світі вишивки».   Всі із задоволенням переглянули роботи талановитих майстринь свого селища.

$IMAGE6

$

      1 лютого всі мали змогу побувати на відкритому уроці трудового навчання «Українська народна вишивка» у 4-В класі . Класовод  Члек О.В. разом з учнями показали   свої знання, вміння, творчість і винахідливість.

2 лютого   учні, батьки та вчителі школи мали можливість  торкнутись до таємничої глини, побувати на виставці та майстер-класі «Ангелочки з глини», який проводила майстриня гончарного мистецтва Жанна Олександрівна Міляшкевич . Від побаченого у багатьох перехоплювало подих, та виникало безліч запитань до чарівної майстрині, адже мистецтво й справді було незвичайне. Всі  були дуже активними, творчими і креативними, а сам виріб згуртував присутніх  в одне єдине ціле та надав позитивного настрою.

 Хай надалі надихає всіх мистецтво,

   А краса  натхнення хай надає.

   Ми бажаємо вам віри у прекрасне,

   Бо воно тепло і радість всім несе.

КЛАСОВОД  4-В КЛАСУ ЧЛЕК ОЛЕНА ВІТАЛІЇВНА

Переглядів: 418 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar