Середа, 24.04.2024, 08:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 12 » декада початкових класів: «Дні книги»
14:16
декада початкових класів: «Дні книги»

Цього року декада початкових класів: «Дні книги» відбулася з 15.01 - 26.01.2018 за участі першокласників та їх класоводів. Тиждень розпочався із виготовлення стінгазети «Поради від першокласника»

Другого дня відбулася хвилинка бібліотекаря «До добра через книгу», на якій учні разом зі шкільним бібліотекарем читали казки про добро .

Наступного дня діти вперше завітали до селищної бібліотеки на цікаву подорож країною Книг. Першокласники уже гарно читають, тому виявили бажання одразу записатися до лав читачів бібліотеки.

Неоминули діти своєю увагою й самі книги та підручники. Тому наступного дня разом із бібліотекарем школи, класоводами виготовили закладки для підручника, продемонстрували бережливе ставлення до них та отримали пам’ятні наклейки «Книга дякує». 

Поділилися першокласники світлинами свого навчання в школі, стараннями, успіхами та перемогами, підготувавши фотоальбом для усіх-усіх. 

Закінчився тиждень проведення інтелектуального конкурсу «Я маленький Всезнайко» у 1-В класі  та Інтелектуальної гри «У світі казки чарівної» у 1- Б класі.

Фотозвіт:

Переглядів: 458 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar